Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/speranta/public_html/constructiipiscine.ro/includes/functions.db.php on line 7
Cum sa alegi constructorul piscinei
peste 10 ani de experienta in domeniul piscinelor

Constructii Piscine Logo

ro-flagen-flag

  • peste 350 de piscine realizate
  • peste 32 de constructii realizate
  • peste 15 piscine publice
  • peste 200 de piscine echipate complet
  • peste 25 jacuzzi pentru piscine publice
  • peste 15.000 metri patrati de placari speciale
  • peste 50 incaperi piscine cu echipament de dezumidificare
Portofoliu piscine - Speranta Club Sigla Asociatia Patronala Piscine si Wellness

Cum sa alegi constructorul piscinei

Proiectarea, construcția și designul piscinelor sunt domenii de înaltă specializare și implica tehnologii care se schimba constant. Alegerea corecta a constructorului de piscine care sa duca la indeplinire realizarea proiectului tău, este cel mai important lucru.
Poți începe prin a cauta un constructor de piscine care sa aibă aceste caracteristici:
- Sa aibă un sediu la care să-l poți vizita. Aceasta demonstrează ca are resurse materiale si stabilitate. Este important sa alegi un constructor care investeste în reputația lui.
- Să investeasca în dezvoltarea permanenta a cunostintelor în domeniul piscinelor. Un constructor, care participa la seminarii tehnice si la expozitii unde se prezinta idei noi și inovatii în domeniu, dovedeste ca este dedicat imbunatatirii constante și ca este la curent cu schimbarile din aceasta industrie.
- Să fie corect și sa prezinte produsele sale pe baza realizarilor proprii, fără a falsifica, fără a-si însuși merite necuvenite si fără sa atace competitorii. Sa aibă etica. Sa intocmeasca un contract legal și sa factureze serviciile și produsele oferite, pentru a le incasa prin banca, în mod corect, conform celor stabilite de comun acord prin acest contract.
- Să fie de mai mulți ani în piața. Alege un constructor de piscine cu experiența, care are un istoric dovedit prin lucrări executate reale care pot să fie vazute și verificate ca funcționează și în prezent.
- Sa aibă angajați proprii. Un constructor care are proprii lui angajați, calificati, suficienti pentru un proiect de tipul constructiei unei piscine, garantează prin experiența acestora realizarea unei lucrări de calitate.
- Sa ofere garantia lucrarii. Un constructor care ofera garantie pentru lucrare trebuie sa dovedească prin reputația sa ca și-a respectat obligatiile contractuale în trecut și a asigurat garantia pentru clientii săi conform contractului.
- Sa aibă un portofoliu de lucrări și referinte. Este important sa vezi lucrări executate de constructor, care să fie cel puțin de aceeași dimensiune și tip cum dorești să fie piscina ta. Astfel vei ști dacă constuctorul pe care îl alegi este experimentat în proiectarea, construcția, echiparea și finisarea tipului de piscina pe care o dorești.
- Sa ofere calitate la un preț corect: „Mai bine plângi odată când plătești prețul achizitiei produsului, decât sa plângi mereu platind costul pentru utilizarea pordusului” este o expresie care se aplica foarte bine la piscine . Vei primi ceea ce plătești, așa ca asigură-te ca investitia ta este de cea mai buna calitate pentru a-si păstra valoarea de-a lungul timpului. Este o investitie mare și nu dorești sa ai cheltuieli mari de reparații și modificari in timpul exploatarii acesteia. Astfel vei putea sta pe sezlong liniștit, sa te bucuri de relaxare și confort pentru toată viata.
- Să fie membru în asociatia profesională de specialitate. Constructorul care face parte dintr-o asociatie profesională a constructorilor de piscine este selectat după abilitățile și reputația lui și este angajat în oferirea de lucrări de calitate pentru satisfactia clientilor săi. Membrii unei asociatii urmează un Cod de Etica profesională și de bune practici și sunt conectați permanent la evenimente și noutăți din industria constructiilor de piscine.
- Sa aiba capacitate financiara. Constructorul pe care îl alegi trebuie sa aibă o cifra de afaceri anuala care sa dovedească ca a executat lucrări de dimensiunea proiectului tău și ca are profit din activitatea pe care o face. Aceasta va arata ca are posibilitatea economica de a duce la bun sfârșit construcția piscinei tale, indeplinind toate cerintele de calitate și functionalitate necesare unei lucrări de top.
Urmărind sa găsești constructorul care sa aibă aceste caracteristici, vei capata încredere iar selecția pe care o vei face va fi baza pe care se va construi piscina ta.
Astfel vei găsi un partener cu ajutorul caruia vei duce la indeplinire visul tău.

Alte noutati

» Piscina publica cu fonduri nerambursabile
» Inaugurare Teleferic Grand Hotel - Poiana Brasov
» Informatii utile despre piscine
» Eveniment OSPA - 2015
» Skanska - Green Court Bucharest
» Mega Mall piscina World Class
» Cea mai mare renovare - World Class InCity
» S-a deschis o noua piscina de copii unde apa are o calitate exceptionala
» Concurs Piscine - Locul 1 - Piscine Publice
» Echipamente OSPA Germania
» Centrul SPA World Class Titan
» ISO 9001 SI 14001
» AMBIENT EXPO 2013
» Bazinul Olimpic din Brasov cu filtrare conform normativelor Germane
» Craciun fericit si un An Nou cu bucurii si impliniri
» Pagina Facebook
» Participare Ambient - Construct Expo 2012
» Proiectul Silver Mountain Poiana Brasov
» Piscina World Class Upground
» SPERANTA DESIGN
» Hammam, baie de abur, sauna, spa
» Piscina din beton armat
» Piscine noi in 2011 pe litoral
» SEDIU NOU - Str. ANASTASIE PANU 50
» 2011 UN AN MAI BUN
» SARBATORI FERICITE
» UN SITE NOU AL ASOCIATIEI APPW
» 2010 UN AN MAI BUN
» ASOCIATIE PISCINE APPW APARITIE SITE
» ASOCIATIE PISCINE - APPW - INFIINTARE
» PISCINE LA LEISUREXPO 18-21 IUNIE 2009
» ECHIPAMENTE PISCINE LA CONSTRUCT EXPO 6-10 MAI 2009
» ASOCIATIE PISCINE
» Piscine publice constructii piscine din beton - PROIECTE NOI IN 2009
» Vanzare echipamente Piscine la ROMTHERM 3-7 MARTIE 2009
» SARBATORI FERICITE
» Piscine LYON - TARG DE PISCINE
» Piscine Interbad - Stuttgart
» Piscina de la A la Z piscine beton
» Parc acvatic de peste 3,5 mil euro
» Vanzari piscine Piscine pentru o viata
» Piscina publica
» Piscine - Construct Expo Ambient 2008